Първоначално публикувано от Bobi_33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спирачни дискове предни - питанка.
Collapse
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА бе адаш...аз след примерно 2000 година на нашият пазар не съм срещал много качествени части......може и да греша....ти си в тая сфера ще подскажеш.....а това интернет пазаруване е голям жмел според мен....не знаеш, кой, какво ще ти прати....Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Мойте лични наблюдения ТРВ срещу Брембо, предлагани в България, ми Трв то ми изглежда по-истинско, Брембо дискове съм виждал изкривени на малко км., но пък Ате то си е ате, бая по-добро изглежда, обработено отвсякъде не корозира на втория дъжд, не се кривят дискове, не свирят накладки, мекички са, не прегряват, с една дума пИрфе.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
М...да на скоро си взех и аз ТРВ дискове и Ате накладки...препоръчаха ми пред брембо.......а едно време имаше едни добри накладки лукас...ама какво стана изчезнаха от пазара или фирмата отиде на майната си....както и да е...добре е човек да се допитва...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениенай-доброто за наще баби беше Galfer, ама май вече ги няма...
Така бива ли ?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Мммм така ... дисковете ще са ATE Powerdisc или Brembo Max - според каквото има в момента
Накладките ще ги мисля като дойде времето за смяна, макар че повечето мнения които събрах, клонят към TRW.
Благодаря на всички отзовали се по въпросите ми!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеМммм така ... дисковете ще са ATE Powerdisc или Brembo Max - според каквото има в момента
Накладките ще ги мисля като дойде времето за смяна, макар че повечето мнения които събрах, клонят към TRW.
Благодаря на всички отзовали се по въпросите ми!!!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Не се изказах правилно - ще се сменя всичко - дискове, накладки, маркучи, течност.
Сега просто събирам нещата, и като му дойде времето - сменям всичко заедно
Comment
-
Ако маркучите са оригиналните и не са нацепени твърди или с изгнили карбовки изобщо не ги пипай!!! Ако някой се чуди защо да не ги пипа ще кажа само че един средностатистически спирачен маркуч продаван в България на втората година макс. е отново за смяна.Alfa 155 1.7 TS 8V и една Alfetta GT 1.6 8V и Peugeot 205 1.8D
Comment
-
Първоначално публикувано от pesho ot vraca Покажи съобщениеМоята комбинация е спирачни апарати Ate от Алфа 146 с накладки Ate и спирачни дискове Zimmerman двойно вентилация. Старите бяха на гнилоч.
А за маркучите - сменяни са точно тука в БГ-то, но преди повече от 4 години - не изглеждат зле, но подозирам, че са пълни с всякакви гадории вътре ... нищо, че са от най-скъпите
Comment
Comment